Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Bestel nu je tickets voor theatervoorstelling ‘Reis langs mij’

Daar waar het geluid dat we kennen in onze dagdagelijksheid stopt, ligt diepverscholen een poëzie met een ongekende puurheid.

05/08/2024

Het is een bijzonder jaar voor Sint Oda in Pelt. Het dienstencentrum bestaat 60 jaar en dat viert het eind oktober met ‘Reis langs mij’, een opmerkelijke theatervoorstelling met zorggebruikers van Sint Oda in de hoofdrol.

Voor ‘Reis langs mij’ kan Sint Oda rekenen op de professionele begeleiding van Stefan Perceval, acteur en directeur van theatergezelschap HETGEVOLG. 

Stefan: “Wij zijn al een hele tijd aan het repeteren met de gasten van Sint Oda. Een heel uitdagend traject omdat we achter de muren kijken en bij hen een wereld ontdekken die vaak verscholen blijft. Wij vertrekken vanuit een grote nieuwsgierigheid naar de verhalen van de gasten zelf.”

Theatergezelschap HETGEVOLG kiest bewust voor samenwerkingen met mensen die zich in een kwetsbare situatie bevinden, zegt Stefan. “Mensen waarvan de maatschappij zegt: laat maar, daar kan je toch niets mee aanvangen. Wij focussen met onze voorstellingen niet op wat niet (meer) kan, maar op wat wèl kan. Wij geloven dat theater mensen in beweging kan brengen, dat het de schoonheid van de beperking kan laten zien. Dat is mijn queeste als artiest.”

Wil jij die schoonheid ook zien? Reserveer dan alvast jouw plaatsje voor één van de voorstellingen in het Dommelhof. ‘Reis langs mij’ wordt gespeeld op 24 en 25 oktober. 

Reserveren kan via deze weg: Kies tickets - Dommelhof (ticketmatic.com)